top of page

Varför PEAK?

 
Låt dig inspireras av detta korta filmklipp och se vad PEAK utbildningar kan göra för dig.
Sagt om oss:
"PEAK Utbildningars kurs i självledarskap sätter fokus på en helhet som är viktig för att må bra både på arbetet och privat. Kursen erbjuder många konkreta verktyg för hur just du ska hitta din balans och öka din produktivitet. För mig innebär det att skapa vanor som hjälper mig mot mina mål. För mig som egenföretagare är det otroligt viktigt att fokusera på rätt saker för att skapa hållbara resultat. Samtidigt som jag ger mig själv utrymme för livet. Det har jag utvecklat mycket tack vare PEAK.  Att Steve och Gunilla är så hjärtliga och delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter lyfter kursen och skapar en bra dynamik i gruppen" 
Cajsa Norgen Your Move Örebro

"PEAK utbildningen hjälpte mig att hitta en tydligare vision och passion för vad jag vill åstadkomma i livet och hur jag kan jobba med detta i min vardag. Jag har lyckats applicera mina tankar och målsättningar i Hermes Events vilket har resulterat i en tydligare verksamhet med ett större syfte, ökad energi och glädje av att jobba med det jag brinner för. Jag njuter mer av livet!"

 

Anna Hermes, VD, Hermes Events

"Jeg har fått den fantastiske muligheten til å delta på Turneraround's PEAK Utbildningskurs for Ledere/Sjefer. Veiledningen, ekpertisen og det personlige engasjement fra Gunilla og Steve for enkelt individet på kurset, gjør at læringskurven og den personlige innsikten blir meget ‘hands on’ og konkret å arbeide med mot sitt sluttmål. Etter fullførelsen av dette 3-dagers kurset kunne jeg allerede innarbeide PEAK modellen i vår egen organisasjon og i min lederstilling med merkbare og effektive resultat. Selv har jeg deltatt på special kurs og utdanninger på foretag som JPMorgan og L’Oréal, men ikke noe sted har det gitt så mye i forhold til resultat på det profesjonelle og personlige plan. Jeg kan sterkt rekommendere PEAK kurset – go Gunilla og Steve!"

 

Victoria Senkpiel, Beauty Director, GlossyBox Scandinavia

"PEAK utbildningen hjälpte mig att hitta mitt personliga energi läckage – på riktigt! Genom praktiska verktyg anpassade för mig har jag även lyckats skapa den förändring jag behövde - och som fungerar!

Jag gick kursen själv och märkte vilken inverkan den fick på min energi och mitt engagemang. Därefter har jag involverat hela företaget i denna process och märkt samma effekt där. Vi har roligare och får mer gjort!"

 

Lars-Åke Thelander, VD, Ekonomianalys AB

"PEAK Utbilningen gav mig de sista verktygen jag behövde i min verktygslåda för självmedvetenhet och nå min fulla potential. Efter ha gått denna utbildning har en rad mål avverkats och jag bär med mig kunskapen och vikten av återhämtning för att nå mina mål. Kunskap som är helt ovärderlig i hela livet, yrkesmässigt som på det personliga planet. 
Josefin Thillenius Egen företagare

"Jag har gått flera ledarskapsutbildningar under min långa yrkeskarriär. Skillnaden mellan dem och PEAK-utbildningen är att PEAK jobbar på flera plan och ger långsiktiga verktyg för förändring och utveckling. PEAK ligger i tiden och baseras på modern forskning inom Positiv Psykologi och förmedlas på ett sätt som är lätt att ta till sig och förstå.


För mig personligen har PEAK-utbildningen inneburit flera positiva förändringar inom bla hälsa och fysisk aktivitet. Vi bär nog alla på våra ”surdegar” och att få en djupare förståelse för vad som styr i våra liv gör att det går lättare att göra en förändring som blir långvarig.
 

PEAK har hjälpt mig både privat och yrkesmässigt att planera och tänka annorlunda vilket ger positiva effekter nu men även på längre sikt. Utbildningen förmedlas på ett mycket professionellt och tryggt sätt och ger utrymme för både individuellt arbete och grupparbete."

 

Kerstin M Andersson, Coach, Kungsholmen

"Den gav mig insikter i hur viktig helheten, alla dimensioner, är för ett fortsatt hälsosamt liv och den gav mig verktyg för att ändra mina vanor för att kunna leva fullt ut med mer glädje och mer energi. Samtidigt var det en jättetrevlig kurs med fantastiska människor och framför allt duktiga, inspirerande kursledare."

 

Åsa Rådhström, Bildningsnämndens ordförande, Sunne kommun

"Superbra kurs! Det har varit roliga dagar som har gett många insikter och dessutom en bra grund att arbeta vidare med. Jag upplever att denna kurs är bra för den personliga utvecklingen och att den dessutom är ett bra verktyg att arbeta vidare med för att stärka individers självkänsla. Jag ser möjligheter att använda verktyget till både personlig utveckling och organisationsutveckling eftersom man får god självkännedom, - vilket är grunden till bra samarbete. Organisationer får även konkreta verktyg att använda i ett annars rätt "flummigt" område. Många har talat om balans i livet och folk tror de hört allt, - däremot har man inte tidigare haft en så professionell struktur och konkreta verktyg att synliggöra utvecklingsområden med."

 

Malin Källbacka, Källbacka Ledarskap

"Upplägget under PEAK basutbildning "Energioptimera ditt ledarskap" är verkligen toppen. Många intressanta föreläsningar varvat med egna praktiska övningar samt grupparbeten gjorde att jag fick en djupare förståelse för hur våra energier och det totala engagemangets kraft fungerar. Under utbildningen fick vi även arbeta fram nya egna energihöjande vanor/ritualer och fick många bra tips och stöd på hur vi får de nya vanorna att bli hållbara.

 

Jag kan varmt rekommendera PEAK utbildningen för alla som vill öka sin egen energi och livskvalitet!"

 

Maria von Schéele, Löneansvarig, Strängbetong

"Kursen gav mig väldigt mycket och bra verktyg att arbeta med. Den gav mig en också en viss mån nytt synsätt på vem jag är / vad jag vill! Att skriva upp sina värderingar och prioritera dessa var nyttigt. Sedan måste man acceptera dessa - att det är där man är i livet. Jag tror att denna kurs är väldigt viktig/nyttig för de som har 20-30 år kvar i arbetslivet och skall orka hela vägen!"

 

Jeanette Von Reis, entreprenör

" PEAK Utbildningen var verkligen ovärderlig för mig och min utveckling. Jag fick så många nya insikter och så mycket bättre koll på vad jag ska fokusera på för att nå mina mål. Vad som faktiskt är viktigt och som betyder något, och vad jag ska sluta lägga onödig energi på.
Jag blev medveten om att man behöver vara i balans både fysikst och psykiskt och man ska kunna prestera optimalt. Det kändes som en stor sten som lättadde från mina axlar under dessa dagar"
 
Caroline Kulp Entreprenör .  
"PEAK är en fantastisk utbildning, en upplevelsebaserad utbildning där du gräver i det djupa inre och kan hitta både det mörkaste och det vackraste skatter .....
Tack vare PEAK så har jag verkligen hittat "ledaren" i mig själv, samt lyckas hålla fast vid vad som är bra för just mig" 
 
Gunilla och Steve är enastående! 

Malin Wiik barnmorska och entreprenör
bottom of page